Tehnologie

Spălătoriile GreenCleaning oferă servicii de spălare cu apă la o temperatură joasă, folosind un solvent competitiv , și se bazează pe mașini de spălat profesionale și uscătoare de tip standalone, detergenți și echipamente profesionale de la cei mai mari producători în domeniul spălătoriilor profesionale textile.

Folosim sisteme centrale de dozare a detergenților de înaltă performanță și precizie care ne oferă avantajul de a putea personaliza fiecare rețetă pentru tipul de țesătură spălată, oferind clienților noștrii o flexibilitate și o calitatate sporită în privința spălării.

Spălătoriile GreenCleaning, folosesc sisteme avansate de raportare a consumurilor în timp real și detergenți biodegradabili, non-toxici, non-alergici, nepoluanți, de cea mai bună calitate. Sistemele de raportare în timp real, personalul profesionist și detergenții profesionali oferă beneficiul de a putea urmări programele personalizate de spălare, performanța procesului de spălare, costul procesului de spălare și generarea de statistici pentru dezvoltare și inovare. Datorită aceastor avantaje tehnologice și profesionale putem să ne mândrim că reușim să protejăm mediul înconjurător, sănătatea omului și calitatea țesăturii textilelor.

GREEN CLEANING / Telefon: (+4) 0745 595 136 | (+4) 0746 241 899 / Adresa: Eroilor Nr. 9, Marghita, Bihor
E-mail: info@green-cleaning.ro / Program: 08:00 - 16:00

Trimiteti-ne un mesaj si, in cel mai scurt timp va vom contacta.

10 + 8 =