RFID

RFID este un acronim pentru „radio-frequency identification”, mai exact pentru identificare prin frecvente radio. Este o tehnologie similara cu cea a scanarii codurilor de bare, deoarece datele digitale codificate in etichete RFID incorporate in textile pot fi citite cu un cititor RFID, prin intermediul frecventelor radio. Această tehnologie este mai avantajoasă față de citirea codurilor de bare deoarece nu este necesară o aliniere perfectă a unui cod de bare, ca urmare, datele pot fi citite mult mai rapid.

Folosim sisteme centrale de dozare a detergenților de înaltă performanță și precizie care ne oferă avantajul de a putea personaliza fiecare rețetă pentru tipul de țesătură spălată, oferind clienților noștrii o flexibilitate și o calitatate sporită în privința spălării.

În sectorul HORECA și al spălătoriilor textile tehnologia funcționează ca exemplu în modul următor:

  • în interiorul textilelor achizitionate este introdus un tag RFID.
  • în momentul recepționării, textilele sunt introduse printr-un terminal care scaneaza intregul colet prin intermediul tagurilor din interiorul articolelor textile.
  • în timpul scanarii, datele sunt introduse intr-un soft special de inventariere si monitorizare.
  • la iesire din unitate procesul este repetat astfel incat sa ne dea posibilitatea de a evalua eventualele articole lipsa sau articole distruse.

Fără articole pierdute

 Control crescut Optimizare forta de munca

Prin intermediul acestui sistem articolele textile vor fi sortate pentru a identifica cu exactitate ce tip sunt, de unde provin si in ce cantitate. Veti fi sigur ca nu veti mai intampina probleme cu articolele pierdute si neconcordanta cu marfa intrata si cea iesita. Veti avea un controle crescut si veti elimina timpii cu sarcini neproductive in ceea ce priveste forta de munca.

GREEN CLEANING / Telefon: (+4) 0745 595 136 | (+4) 0746 241 899 / Adresa: Eroilor Nr. 9, Marghita, Bihor
E-mail: info@green-cleaning.ro / Program: 08:00 - 16:00

Trimiteti-ne un mesaj si, in cel mai scurt timp va vom contacta.

15 + 4 =