Despre noi

Cu o experiență în domeniu de 14 ani, spălătoriile GreenCleaning au ca obiectiv principal oferirea de servicii de spălare de înaltă calitate pe piața spălătoriilor textile în special pentru domeniul HORECA.

Spălătoriile GreenCleaning se adreseaza persoanelor juridice care au nevoie de servicii de spălare cu apă, la calitate înaltă și cost optim pentru dezvoltare pe termen lung. Prin rigurozitatea și calitatea serviciilor pe care le oferim putem să asigurăm clientului că ajungem împreună la unul din moto-urile noastre: “Ne dezvoltăm împreună”.

Datorită colaborării noastre cu liderul de piață pe teritoriul Uniunii Europene la furnizarea de detergenți profesionali și sisteme de dozare pentru spălătorii textile profesionale, reușim să oferim textilelor dumneavoastră o durată de viață prelungită în privința spălării și ne facem responsabili pentru faptul că textilele dumneavoastră vor fi imaculate, pufoase și vor avea un miros plăcut.

Spălătoriile GreenCleaning, fiind spălătorii ecologice, pun un mare accent pe protecția mediului și ca urmare nu sunt dăunătoare nici omului și nici mediului înconjurător deoarece sunt folosiți detergenți biodegradabili, non-toxici și nepoluanți. Hainele spălate ecologic nu sunt afectate și nu există schimbări în calitatea țesăturii, prelungindu-le acestora cu mult durata de viață.

GREEN CLEANING / Telefon: (+4) 0745 595 136 | (+4) 0746 241 899 / Adresa: Eroilor Nr. 9, Marghita, Bihor
E-mail: info@green-cleaning.ro / Program: 08:00 - 16:00

Trimiteti-ne un mesaj si, in cel mai scurt timp va vom contacta.

3 + 4 =